• Rade Končara 18 Beograd, Srbija
  • Pon - Sub 8.00 - 18.00h

Ko smo mi

Ko smo mi

MINUTE NURSE

Ko smo mi?

MinutNurse Home health & care – Centar za negu starih i bolesnih nametnuo se kao jedna od najiskusnijih kompanija za kućnu negu u industriji.

Više od 20 godina kreiramo inovativna rešenja koja poboljšavaju zdravlje i kvalitet života onih kojim su potrebne zdravstvene usluge u kući.

Naša pažnja prema kvalitetnoj nezi usresređena je na posvećenost pružanja nivoa stručnosti, obuke, usluge pacijentima i praćenje koje je teško podudariti u našoj industriji.

“Brinemo o Vama i vašim najmilijima s ljubavlju”

cimesebavimo.minutenurse

MINUTE NURSE

Čime se bavimo?

Sve što radimo u životu vođeno je našom univerzalnom misijom da poboljšamo život u nezi. Mesto koje zovemo dom je mesto koje se oseća najudobnije i najsigurnije.

Osećaj za dom može postati posebno važan kako starimo. Naše usluge nege starih u kući pomažu u ublažavanju izazova starenja, dok podstiču starije osobe da uživaju u udobnosti svoga doma.

“Briga za starije posao je ljubavi i zahteva posebnu osobu”

MINUTE NURSE

Šta možemo da vam ponudimo?

Uz stručno osoblje i kvalitetne usluge, trudimo se da poboljšamo kvalitet života korisnika, pomognemo im da očuvaju dostojnastvo i održe odnose sa svojim porodicama.

MinuteNurse Senior Care Center nudi pristupačne usluge nege u kući 24 sata dnevno, 365 dana u godini za one kojima je to potrebno.

Zakažite razgovor sa našim koordinatorom u našoj najbližoj lokalnoj kancelariji.

“Brinemo o Vama i Vašim najmilijima sa ljubavlju”

nacinnakojiradimo.minutenurse
stamozemodapoonudimo.minutenurse

MINUTE NURSE

Na koji način radimo?

Briga o starijim osobama ili jednostavno briga o starijima, predstavlja ispunjenje posebnih potreba i zahteva koji su jedinstveni za starije građane.

Ovaj širok pojam obuhvata usluge kao što su pomoć uz pomoć života.

Dnevna nega odraslih, dugotrajna nega, kućna nega, nega u domovima za stare.

Zbog sširoke lepeze brige o starijima koja se nalazi na nacionalnom nivou, kao i zbog razlikovanja regionalnih perspektiva o starijim građanima, ona se ne može ograničiti na bilo koju pojedinačnu praksu.

“Briga za starije posao je ljubavi i zahteva posebnu osobu”

Hi, How Can We Help You?