• Rade Končara 18 Beograd, Srbija
  • Pon - Sub 8.00 - 18.00h

Kućna nega i zdravstvena zaštita za mame i bebe

Kućna nega i zdravstvena zaštita za mame i bebe

Minute Nurse – Kućna nega i zdravstvena zaštita za mame i bebe

Rođenje bebe je najlepše iskustvo u životu svake žene. Međutim kad su mlade majke u pitanju, to iskustvo veoma često prerasta u bespotrebni strah i nesigurnost, naročito u prvim nedeljama bebinog života.

Posle porođaja u periodu oporavka i nakon toga, ženi je potrebna specifična nega i pomoć oko bebe i upravo zato smo izašli u susret svim mladim mamama.

Minute Nurse kućna nega i zdravstvena zaštita za mame i bebe ima tim iskusnih pedijatrijskih sestara, babica i patronažnih sestara koje će se postarati da porodilje i bebe dobiju kompletnu profesionalnu negu u skladu sa njihovim potrebama i zahtevima.

Kućna nega porodilja podrazumeva: negu dojki porodilja i izmazanje, profesionalnu negu dojki i bradavica, masažu dojki, otklanjanje zastoja mleka u mlečnim kanalićima ručnim izmazanjem ili pumpicom, pomoć pri lečenju mastitisa (upale dojke), negu epizitiomije i negu rane nakon carskog reza.

Kućna nega beba podrazumeva, negu novorođenčadi, obradu i toaletu pupka, kupanje i negu kože, povijanje i oblačenje novorođenčadi.

Pozovite nas, jer smo tu da vase prve dane sa bebom olakšamo u učinimo da samog početka uloga majke bude najlepše iskustvo u vašem životu.

Hi, How Can We Help You?