• Rade Končara 18 Beograd, Srbija
  • Pon - Sub 8.00 - 18.00h

Telemedicina

Telemedicina

Telemedicina ili „lečenje na daljinu“ predstavlja upotrebu komunikacionih tehnologija radi prevencije, dijagnostike i lečenja pacijenata koji se nalaze na drugoj lokaciji. Potreba za ovim načinom lečenja se povećala tokom pandemije što je dovelo do razvoja novih tehnologija, među kojima je i telemedicinska narukvica.

Ova inovacija nam omogućava da korisnici imaju dvadesetčetvoročasovnu negu i stalno praćenje stanja pacijenta putem aplikacije. Narukvica redovno vrši merenje vitalnih parametara i stalno ih šalje u mobilnu aplikaciju za telemedicinu ili internet platformu i time obezbeđuje monitoring. Na njoj postoji SOS dugme, GPS modul, a poseduje i detekciju pada. Detektor pada automatski će otkriti opasan događaj i upozoriti negovatelje i porodicu, što će obavljanje svakodnevnih aktivnosti učiniti sigurnijim.

Namenjena je starijim osobama, pacijentima koji žive sami, osobama sa hroničnim oboljenjima, trudnicama, itd. Minute Nurse vam omogućava korišćenje narukvice za telemedicinu u cilju zdravstvene nege i zaštite. Sve dodatne informacije možete dobiti pozivom na naš broj telefona.

Telemedicina - Minute Nurse
Hi, How Can We Help You?